Login         PSW   
Skriv søgeord   

Rettigheder og betingelser for brug af AGROFOTO®'s billeder

AGROFOTO® har copyright på samtlige fotos i AGROFOTO®´s billedarkiv.

Misbrug af AGROFOTO®´s billeder vil blive retsforfulgt efter ophavsretslovens bestemmelser.

AGROFOTO®´s billeder må på ingen måde overdrages til andre personer eller firmaer, end de der har betalt for rettigheden til at benytte de pågældende billeder.

Abonnenter må kun benytte billeder fra AGROFOTO® i den periode, hvor der er tegnet abonnement eller lavet anden betalingsaftale. I tilfælde af at en abonnent ikke ønsker at forlænge sit abonnement, forpligter abonnenten sig til at slette samtlige billeder på PC og netværk, der er downloaded fra www.agrofoto.dk. Billeder må efter abonnement ophør ikke benyttes på nogen måde, heller ikke i præsentationer eller genoptryk af skriftligt materiale. Allerede trykt materiale kan benyttes indtil oplaget er opbrugt.

AGROFOTO® kan på ingen måde drages til ansvar for eventuelt tab, ulejlighed, manglende indtjening eller lignende, i tilfælde af at et eller flere billeder skulle vise sig at have forkerte søgeord, og dermed kan opfattes som forkert navngivet.

AGROFOTO® kan på ingen måde drages til erstatningsansvar for ulejlighed eller eventuelle tab hos kunder i tilfælde af at internetsiden www.agrofoto.dk er ude af drift i en kortere eller længere periode.

Personmotiver må ikke benyttes i markedsføring, med mindre der er indhentet skriftlig tilladelse fra de(n) pågældende person(er). Personmotiver benyttet til illustration skal mærkes ”Modelfoto”.

Kildeangivelse: Ved brug af billeder til illustration i alt skriftligt materiale som aviser, fagblade, tidskrifter, bøger og undervisningsmateriale skal der benyttes følgende kildeangivelse: ”Foto: Agrofoto”.