Login         PSW   
Skriv søgeord   

Hvad koster det at benytte AGROFOTO®'s billeder?

Leje af et eller flere billeder til et specifikt brug:
Når du har fundet et eller flere billeder du gerne vil benytte, kontakter du Andreas Østergaard på agrofoto@agrofoto.dk eller telefon +45 54430198 og beskriver, hvilke billeder du ønsker at leje. Det koster fra få hundrede kr pr. billede, afhængig af til hvad billedet skal benyttes og hvor længe billedet skal benyttes. Prisen aftales normalt inden benyttelse.

Tegning af abonnement på hele AGROFOTO®'s billedarkiv:
De fleste kunder ønsker selv at kunne downloade de billeder de vil benytte. Ved at tegne et abonnement får du og dit firma udleveret et password og login, som du og dine kolleger kan benytte hver gang I ønsker at downloade et billede. Herved kan alle medarbejdere i organisationen, der har behov for hurtigt og nem adgang til billeder, selv finde og downloade de billeder de skal bruge. Herved sparer I besvær med at gemme og sende billeder til hinanden i organisationen. Et abonnement koster fra få tusinde kr om året og opefter, afhængig af hvor mange billeder I forventer at benytte, og hvor mange medarbejdere der i organisationen arbejder med ”planteavl”.

Hvis du ønsker at tegne abonnement, bedes du kontakte Andreas Østergaard på agrofoto@agrofoto.dk eller telefon +45 54430198, og få oplyst prisen. Så vil du øjeblikkelig få et password og login, så du kan komme i gang. Du er således kun et telefonopkald fra at kunne benytte Skandinaviens bedste billedarkiv indenfor landbrugsområdet.

Gratis at kigge og søge
Alle, også personer uden password og login, kan se hele AGROFOTO®´s billedarkiv på internettet. Som potentiel kunde har du derfor god mulighed for i ro og mag at surfe i hele arkivet, og se om der er noget du og dit firma kan bruge.